الخميس، 4 يوليو 2013

الجمبرى بالتشيلى وصوص الليمون






الجمبري بالليمون و الثوم

1/3 كوب زيت زيتون
3 فصوص ثوم
½ ملعقة صغيره تشيلى الحار بودر 
نصف ك جمبري مقشر
2 ملعقة صغيره بابريكا
¼ كوب بقدونس مفروم
عصير ليمونة او 2
ملح فلفل أسود

الطريقه 

سخني الزيت على النار. أضيفي الثوم وحركيه.

· أضيفي التشيلي والجمبري وحركيه مدة دقيقة.

· رشيها بالبابريكا واطهيها مدة 30 ثانية.

· رشي عليها البقدونس وتبليها بالليمون والملح والفلفل.

· قدميها مع الارز الصياديه او البخارى 




والف هنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق