الخميس، 18 يوليو 2013

جراتان الباذنجان بطعمه الرائع


جراتان الباذنجان


المقادير والطريقه

باذنجان مقطع شرائح طوليهويترك قليلا بعد رشه بالملح نقوم بقليه ثم

نحشيه بحشوة دجاج او لحم مفروم نكون مجهزينها من قبل


ثم نضع  فوق الحشوه قطعة جبنة موتزريلا ونلف شريحة الباذنجان او نفردها
في صينية التقديم نضيف شوي من صوص الطماطم اللي هو عباره عن
( فص ثوم محمر في زيت زيتون اذا اصفر الثوم نضع فوقه عصير طماطم مطحونه
مع القليل من صلصة الطماطم ورشه من التوابل الايطاليه فنجان  كريمة خفق
نطبخه على النار لحد مايتكون معنا صوص ثقيل )
نضع الباذنجان المحشي فوق الصوص بعدين نرش شوي صوص من فوقه مع شوي رشة موتزريلا مبشوره 
ورشة توابل ايطاليه ونحمره في الفرن من تحت شوي لحد ماتذوب الجبنه اللي في الحشوه
ومن فوق لحد ماتذوب الجبنه

والف هنا 
تحياتى
نيللى الشافعى 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق