جراتان الباذنجان
المقادير والطريقه
باذنجان مقطع شرائح طوليهويترك قليلا بعد رشه بالملح نقوم بقليه ثم
نحشيه بحشوة دجاج او لحم مفروم نكون مجهزينها من قبل
ثم نضع فوق الحشوه قطعة جبنة موتزريلا ونلف شريحة الباذنجان او نفردها
في صينية التقديم نضيف شوي من صوص الطماطم اللي هو عباره عن
( فص ثوم محمر في زيت زيتون اذا اصفر الثوم نضع فوقه عصير طماطم مطحونه
مع القليل من صلصة الطماطم ورشه من التوابل الايطاليه فنجان كريمة خفق
نطبخه على النار لحد مايتكون معنا صوص ثقيل )
نضع الباذنجان المحشي فوق الصوص بعدين نرش شوي صوص من فوقه مع شوي رشة موتزريلا مبشوره
ورشة توابل ايطاليه ونحمره في الفرن من تحت شوي لحد ماتذوب الجبنه اللي في الحشوه
ومن فوق لحد ماتذوب الجبنه
والف هنا
تحياتى
نيللى الشافعى
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق