الأربعاء، 26 يونيو 2013

ايس كريم الفراوله


ايس كريم الفراولة بالمنزل 

المقادير
ربع كيلو فراوله
كيس دريم ويب كريمه خفق بودره تبباع بالسوبر ماركت 
2معلقه لبن بودره
كوبايه كريمه خفق سائله خاصه بالحلويات وعلبتها مرسوم عليها شكل فراولايه 
6 معالق سكر بودره

الطريقه
ناخد الفراوله ونضفها وخلطها فى الخلاط مع السكر البودره من عير اى مايه او سائل
نجيب كيس الدريم ويب ونضربه مع الكريمه واللبن البودره لحد مايبقى كريمه تقيله وبعدين نحطه على الفراوله اللى ضربنها فى الخلاط ونضربهم مع بعض لمده دقيقه
وبعدين نحطه فى علبه بلاستيك ونسيبه يوم كامل فى الفريزر وبعدين نتطلع وتقدمه مع صوص فراوله

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق