آيس كريم المانجو و الموز
المقادير :
2 ثمره موز كبيره الحجم
2 ثمرة مانجو متوسطة الحجم
عليه زبادى كبيره
الطريقة :
يقشر الموز و يقطع , و كذلك المانجو تقشر و تقطع
يوضع كل من الموز و المانجو على حدة في كيس بلاستيك في الفريزر يتجمدوا حوالي 4 ساعات تقريبا ( مهم جدا الفاكهة تكون مجمده )
نخرج الفاكهة من الفريزر و توضع مباشرة في الخلاط و يضاف اليها الزبادي و نبدأ نضربها في الخلاط في الاول حتكون صعبة لان الفاكهة متجمدة بس شغلي الخلاط على دفعات و هي حتتجانس تماما
ممكن لو لاقتي الخليط محتاج سكر تضيفي
يوضع الخليط في وعاء و يغطى و يعاد للفريزر حتي يتجمد
يغرف و يقدم مع البسكويت و الاحلى كمان لو زينتيه بالبندق المحمص مع قطع الفاكهه المستعمله داخل الأيس كريم
والف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق